Rum och stugor

Rum 1 och 4

 

Dubbelrummen med riktigt sköna resårsängar. Rum 1 har en egen utgång på en liten balkong. I rum 1 är också hunden välkommen men den få bara använda verandaentrén och inte vistas i andra delar av huset.  Rum 4 är anpassat för rullstolar.

Rum 2 och 3

 

Traditionella vandrarhemsrum med våningssängar. Ljust och fräscht. I rum 2 finns det plats för 6 personer och i rum 3 kan 4 personer bo. 

Toaletter och duschar är precis utanför dörren.

Stugorna

 

Ett eget litet hus! Det finns ett sovloft där tre personer ligger tätt ihop.

På bottenplan har man en våningssäng och en kortare dagbädd som även kan användas som soffa. Och så finns det en liten sittgrupp med bord och stolar. Är man en familj med barn i lite olika storlekar, så kan man sova 5 (6) i stugan. Är man bara vuxna rekommenderar vi max 4. Toaletter och duschar finns på huvudbyggnadens gavel.

Det lilla pentryt innehåller kylskåp, kaffebryggare och mikro. Det går alltså fint att göra frukost i sitt lilla hus, men hämta vatten och diskar gör man vid diskbänken på baksidan av huvudbyggnaden. Här får gärna hunden vara med. Eller kaninen!

Bor man i stuga har man såklart tillgång till gästköket i huvudbyggnaden också.
I våra stugor är också hunden välkommen. 

 

Rum 8, "Snickarboden"

 

Ett rymligt rum i stallbyggnaden med plats för 6 personer. Här är tre våningssängar varav den ena har en extra bred nederslaf. Det finns en sitthörna med bord och soffa och det är bara några steg till huvudbyggnadens faciliteter.

Snickarboden 1.JPG
Vedbastun

 

Hämta ved i förrådet, elda igång bastun och tre kvart senare är den varm och skön. På baksidan finns ett stort fönster där man kan spana på djurlivet medan man svettas. Bastun behöver inte bokas i förväg.