Covid -19

Vi följer och förhåller oss till svenska myndigheters beslut samt rekommendationer.  Vi följer försiktighetsprincipen. Vi inser att vi har ett ansvar liksom den enskilda individen har ett eget ansvar. Vi följer kontinuerligt händelseutvecklingen.

Följ alltid rekommendationerna på https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Vi på Klåveröds vandrarhem vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Har du symtom, även milda, skall du stanna hemma tills du är helt frisk + 2 dagar.

Hos oss bokar du rum/stuga och inte bädd. Det innebär att ni har rummet /stugan för er själva.

Håll hög handhygien.

Undvik trängsel och håll avståndet till varandra.

Duschar och toaletter kommer stärkas upp med extra städning. Vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket på toaletterna.

Gästköket

Vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i gästköket.

Vi ber våra gäster att turas om i gästköket så att det inte blir någon trängsel. För att underlätta ta med mat som inte kräver så mycket tillagning och det finns en stor grill ute att använda. Det finns ved men ta med kol själva.

Vi uppmanar er till att inte sitta för nära varandra i samlingsrummet.

Aktiviteter

Vandrarhemmet ligger mitt uppe på åsen för sig själv i underbar natur och vandring och cykling finns i naturen runtomkring. Detta är aktiviteter som lämpar sig bra i dessa tider.

Avbokningar/Ombokningar

Tillsvidare gäller våra ordinarie avbokningsregler. Om myndigheterna kommer fram till nya rekommendationer som kommer påverka din bokning hos oss kommer vi agera utifrån detta.